Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih katere potekajo v podjetju Bralko d.o.o.

Kje nas najdete

Bralko d.o.o.
Šmartno ob Paki 134
3327 Šmartno ob Paki
T: 03/891-55-60
M: 041/680-451
W: www.bralko.si
W: tjasa.bralcom@siol.net

Robotski sesalnik Suzuka Aqua z vodnim rezervoarjem.jpg
Robotski sesalnik Suzuka Aqua.png delovanje_robota.jpg vakuumsko-in-klasicno-sesanje.jpg 1-liter-smeti.jpg galaxy_aqua_vodni-rezervoar.jpg

Robotski sesalnik Galaxy Suzuka Aqua

Spletna cena: 420,00 €
Na zalogi
Šifra izdelka: 400
Ocena izdelka
3/5

Opis izdelka

Galaxy Suzuka Aqua - Pred sabo sesa, za sabo mokro briše!

NOVOST   Vodni rezervoar - Snemljivi vodni rezervoar, preko treh kapalnih točk enakomerno z vodo oskrbuje veliko brisalno krpo, da je le-ta ravno prav mokra za učinkovito brisanje.


Želite tla ne samo sesati ampak tudi mokro obrisati?  Se želite popolnoma znebiti mikro prahu in alergenov.  NAJNOVEJŠI robotski sesalnik - Galaxy Suzuka Aqua,  trenutno kot edini robotski sesalnik, hkrati sesa, za sabo pa mokro briše, kar mu omogoča snemljivi  rezervoar z vodo.

Zakaj je  Galaxy Suzuka Aqua nova generacija robotskih sesalnikov in daleč pred klasičnimi robotskimi sesalniki, ki samo sesajo?

Nudi dve vrsti sesanja. Klasično krtačno sesanje in vakuumsko turbinsko sesanje – to mu omogočata dve različni šobi . Če boste sesali preproge, tapison, itison,  vstavite šobo s krtačo, ker boste tako posesali in skrtačili talno podlago, če pa imate gladka tla vstavite vakuumsko šobo, ki vam s turbinsko močjo posesa smeti in prah. Še posebej pa je ta šoba primerna za sesanje živalskih dlak, ki se v tem primeru nimajo kam naviti, zato ni nadležnega čiščenja krtače in ležajev. Vakuumska šoba posesa tudi preproge, tapisone , itisone, …, le skrtači jih ne.

Če robotskemu sesalniku Galaxy Suzuka Aqua dodate rezervoar za vodo, bo robot pred sabo sesal, za sabo pa mokro brisal. Snemljivi vodni rezervoar preko treh kapalnih točk enakomerno z vodo oskrbuje veliko brisalno krpo, da je le-ta ravno prav mokra za učinkovito brisanje.

Poganja ga trpežna polnilna 2150 mAh litionska  baterija, ki prenese do 1000 polnjen, z eno polnitvijo deluje od 80 do 120 minut, čas polnjenja pa je manj kot 120 minut.

Posesane smeti in prah shrani v zabojnik za smeti, ki ima vgrajen  3-slojni HEPA filter, zato zadrži  delce večje od  0,3 mikrone oziroma do 99,5% mikro praha.

Na daljinskem upravljalniku lahko izberete avtomatski način čiščenja, točkovni za intenzivno čiščenje določenega mesta, cikcak čiščenje, čiščenje ob robovih, čiščenje kotov , časovna nastavitev vklopa in začetka čiščenja za vsak dan posebej.

Za še več informacij, predstavitev na domu ali naročilo, nas lahko pokličete vsak dan med 8.00 in 16.00 na številko 03 891 55 60. Ali pa nakup opravite zgoraj desno v košarici!


VRAČILO IZDELKA

Vsak kupec ima pravico, da nam skladno z določili 43., 43.a, 43.b, 43.c, 43. č, 43.d, 43.e, 43.f, 43.g členi veljavnega Zakona o varstvu potrošnikov (Uradni list RS, št. 98/04 – uradno prečiščeno besedilo, 114/06 – ZUE, 126/07, 86/09, 78/11, 38/14 in 19/15) (v nadaljevanju: »ZvPot-1«) v 15 dneh od prevzema izdelkov sporoči, da odstopa od pogodbe (nakupa). V tem primeru lahko vrne izdelek, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Pri vračilu izdelkov potrošnik skladno z določbami omenjenega zakona (7. odstavek 43.d člena) ne trpi nobenih dodatnih stroškov razen stroška neposrednega vračila blaga. Slednji je v konkretnem primeru odvisen od vrste blaga, pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Potrošnik v primeru tovrstnega odstopa od pogodbe odgovarja samo za zmanjšano vrednost blaga zaradi ravnanja z blagom, ki ni nujno potrebno za določanje njegove narave, lastnosti in delovanja.

 Potrošnik o odstopu od pogodbe in vrnitvi nakupljenih izdelkov ponudnika obvesti s klicem na telefonsko številko 03 891 55 60 ali pisno na elektronski naslov: bralcom@siol.net.

 Pred odločitvijo, da bo kupec odstopil od pogodbe, sme prodajalec opraviti ogled in preizkus izdelka v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Izdelek ob vračilu ne sme biti poškodovan. Ravno tako morajo biti brezhibni; embalaža, navodila za uporabo, vse spremne listine in pripomočki, ki tvorijo celovito uporabo izdelka. Izdelka kupec ne sme še naprej uporabljati do odstopa od pogodbe. Šteje se, da sta sporočilo o odstopu oz. izdelek poslana pravočasno, če je pošiljka oddana v roku.

Možnost vračila izdelkov oziroma odstopa od pogodbe ne velja v primerih, kot jih določa ZvPot-1 (5. odstavek 43. č člena), in sicer za pogodbe o nakupu sklenjene na daljavo:

·         o blagu ali storitvah, katerih cena je odvisna od nihanj na trgih, na katera podjetje nima vpliva in ki lahko nastopijo v roku odstopa od pogodbe;

·         o blagu, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam;

·         o blagu, ki je hitro pokvarljivo ali mu hitro preteče rok uporabe;

·         o opravljanju storitev, če podjetje pogodbo v celoti izpolni ter se je opravljanje storitve začelo na podlagi potrošnikovega izrecnega predhodnega soglasja in s privolitvijo, da izgubi pravico do odstopa od pogodbe, ko jo podjetje v celoti izpolni;

·         o dobavi zapečatenih avdio- ali videoposnetkov in računalniških programov, če je potrošnik po dostavi odprl varnostni pečat;

·         o dobavi časopisov, periodičnega tiska ali revij razen pri naročniških pogodbah za dobavo takih publikacij;

·         o dobavi zapečatenega blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov, če je potrošnik po dostavi odprl pečat;

·         o dobavi blaga, ki je zaradi svoje narave neločljivo pomešano z drugimi predmeti;

·         o dobavi alkoholnih pijač, katerih cena je dogovorjena ob sklenitvi prodajne pogodbe in ki se lahko dostavijo po 30 dneh, njihova dejanska vrednost pa je odvisna od nihanj na trgu, na katera podjetje nima vpliva;

·         sklenjenih na javnih dražbah;

·         pri katerih je potrošnik izrecno zahteval obisk podjetja na domu zaradi izvedbe nujnega popravila ali vzdrževanja. Če podjetje pri takem obisku opravi še dodatne storitve, ki jih potrošnik ni izrecno zahteval, ali dostavi blago, ki ne predstavlja nadomestnih delov, nujno potrebnih za vzdrževanje ali popravilo, ima potrošnik za navedene dodatne storitve in blago pravico do odstopa od pogodbe;

·         o nastanitvi, ki ni namenjena stalnemu bivanju, prevozu blaga, najemu vozil, pripravi in dostavi hrane, ali storitvah za prosti čas, pri katerih se podjetje zaveže, da bo izpolnilo svojo obveznost ob točno določenem datumu ali v točno določenem roku;

·         o dobavi digitalne vsebine, ki se ne dostavi na otipljivem nosilcu podatkov, če se je opravljanje storitve začelo na podlagi potrošnikovega izrecnega predhodnega soglasja in s privolitvijo, da s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe.

Kupnina bo povrnjena najkasneje v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu oziroma po prejemu vrnjenega izdelka (kupnina bo vrnjena z enakim plačilnim sredstvom kot ste ga uporabili, razen primeru, če izrecno zahtevate vračilo kupnine preko drugega plačilnega sredstva in če zaradi tega ne nosite nobenih stroškov – slednje nam lahko sporočite preko telefonske številke 03 891 55 60 ali pisno na elektronski naslov bralcom@siol.net.

 Podjetje lahko zadrži plačilo, dokler ne prejme vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne pošlje dokaza, da je blago poslal nazaj, odvisno od tega, kateri dogodek se zgodi prej. Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov pokličite na telefonsko številko 03 891 55 60.

 

Podobni izdelki v kategoriji

Baterija za sesalnik Galaxy II

Baterija za robotski sesalnik Galaxy II.NiMH
14,4V
2.200mAh


...

Spletna cena: 45,00 €

Baterija za sesalnik Galaxy Turbo

Baterija za robotski sesalnik Galaxy Turbo.- NIMH- 14,4V-2.200mAh

...

Spletna cena: 45,00 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica