Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih katere potekajo v podjetju Bralko d.o.o.

Kje nas najdete

Bralko d.o.o.
Šmartno ob Paki 134
3327 Šmartno ob Paki
T: 03/891-55-60
M: 041/680-451
W: www.bralko.si
W: tjasa.bralcom@siol.net

rsz_28cdbb95b-8473-4ff5-9733-072da706ab32.jpg
rsz_94290d0f-666c-497f-b512-ff1e321670e6.jpg

MASAŽNI STOL Kennedy - sejemski eksponat (RABLJEN)

Spletna cena: 600,00 €
Na zalogi
barva
Šifra izdelka:
Ocena izdelka
4/5

Opis izdelka


VRHUNSKI MASAŽNI STOL KENNEDY

Masažni stol Kennedy povezuje tradicionalno umetnost masaže izkušenih maserjev in moderno tehnologijo. Gre za visok tehnološki in elektronski dosežek podjetja iz Nemčije, 
ki omogoča različne avtomatske diagnostično-terapevtske masažne programe. Vrhunski masažni stol deluje na tehnologiji senzorjev, ki skenirajo človekovo postavo. 
Krmilni mehanizmi zaznajo pritisk posameznih točk telesa in računalnik izračuna telesno linijo vaše hrbtenice. S pomočjo izračuna se masažni mehanizmi avtomatsko nastavijo v najprimernejši položaj in določijo najboljši način masaže za uporabnika. 
Na masažnem stolu si sami izbirate način masažne tehnike, masaža poteka hitro, sprosti vas in hkrati aktivira.

KAJ VSEBUJE MASAŽNI STOL

Če začnemo pri nogah: sistem premikajočih se zračnih blazin s prijemi in pritiski spodbujajo krvni obtok v vaših okončinah in vas poživlja. 
S pritiskom na gumb lahko uporabnik izbira med energično shiatsu masažo, ki deluje na način ponavljajočega pritiskanja ter popuščanja, razgibanim gnetenjem, trepljanjem, valjanjem ali med kombinacijami različnih programov in masaž, ter prijetno gretje v hrbtnem delu. Masaža dodatno sprosti napetosti v ramenih in hrbtenici. 
Z daljinskim upravljalnikom si lahko vsak sam nastavi želeno masažo, ki se prilagodi telesu in to kar doma v dnevni sobi ali celo službi.

MASAŽNE TEHNIKE, KI JIH MASAŽNI STOL KENNEDY IZVAJA IN
NJIHOV VPLIV NA TELO:

 • Shiatsu: čuti se kot ponavljajoče pritiskanje, tako kot s prsti sledi kratek premor, kot to izvajajo profesionalni shiatsu terapevti, stimulira cirkulacijo.
 • Trepljanje: kot pesti, ki v ritmu čvrsto trepljajo mišičevje in odpravljajo trdovratne bolečine in utrujenosti.
 • Ploskanje: čuti se kot blago ploskanje z dlanjo, ki  pospešuje pretok krvi in spodbuja živčne celice v notranjosti vašega telesa. Zmanjšuje napetost in spodbuja delovanje vašega organizma.
 • Gnetenje:  močnemu pritisku sledi hitra sprostitev v primernem ritmu, da sprosti napete mišice. Zelo primerna tehnika za sprostitev napetega mišičevja v vratu in ob hrbtenici. 
 • Masažni mehanizmi se v počasnih in temeljnih gibih premikajo preko akupresurnih točk, kar dodatno odpira pretok življenjske energije.
 • Valjanje: masažni mehanizmi se premikajo gor/dol od vratu do križa, da bi raztegnili hrbtenico in zmanjšali napetosti v mišicah. 
 • Je ena najbolj sproščujočih prijemov na področju masaže, ki jo uporabljamo na koncu masaže za počitek mišičja.
 • Limfna drenaža: zračne blazine podprejo in ovijejo okrog meča. Promovira efekt masaže ter stimulira cirkulacijo. 
 • Potiska kri in limfo proti zgornjemu delu telesa. Prispeva k razstrupljanju telesa, povečani cirkulaciji in splošnemu dobremu počutju.
 • Refleksno–conska masaža stopal: masaža s  pritiskanjem na določena področja stopal. 
 • Dve zračni blazini na obeh straneh stopala močno ovijejo stopalo, spodnja akupresurna zračna blazina pritisne navzgor, kar pa z sočasno uporabo stranskih zračnih blazin pripomore k popolni masaži stopala. Odpravi utrujenost nog in osveži celo telo, blagodejno vpliva na delovanje notranjih organov, krepi organe.
 • Vibracija: ob lahni vibraciji v sedelnem delu se telo sprosti. Uporablja se sočasno s celostno masažo.
 • Gretje: ogreje mišice na hrbtu, podobno kakor se ogrejejo mišice med telovadbo, izboljša prekrvavitev in daje prijeten občutek ugodja.


KAKO NAM LAHKO POMAGA MASAŽNI STOL KENNEDY

Živčni sistem nadzira in usklajuje delovanje vseh organov človeškega telesa. Posebej občutljiva je hrbtenica.  Vsak stres, duševni ali telesni, povzročen s poškodbo, preobremenitvijo ali boleznijo prizadene določeno funkcijo telesa. 
Masažni stol Kennedy je zasnovan tako, da zmanjšuje te težave z najbolj naravno metodo zdravljenja.  Če trpite za kakršnekoli bolečine ali stresa, bo raztegovanje in masaža na masažnemu stolu nekaj najbolj prijetnega za vaše telo in vaše počutje.
Stranke, ki uporabljajo masažni stol Kennedy opažajo, da so po tovrstni masaži bolj sproščeni, zmanjšuje se jim napetost v mišicah vzdolž cele hrbtenice in so vedno bolj gibčni. Na podlagi učinka, ki ga doseže masažni stol, se ponovno vračajo nanj, dokler jih popolnoma ne osvoji. Mnogi pravijo, da jih takšen stol tako dobro zmasira, da maserja ne potrebujejo več.

MASAŽA IN SPROSTITEV KADAR SI TO ZAŽELITE

Glede na pomanjkanje časa so izredno priljubljeni masažni stoli. 
Masažni stol je dobrodošel, ker ga lahko uporabljamo doma vedno kadar ga mi potrebujemo, če nimamo časa za telesne dejavnosti, kadar ne premoremo obiska pri maserju zaradi oddaljenosti, časa, … Današnji čas od nas vseh zahteva veliko energije. Ko se zvečer malo umirimo naenkrat začutimo, da imamo težke noge, da nas boli križ in telo postaja napeto. Skratka zelo smo utrujeni in nič nam se ne da. 
Počutimo se dobesedno povoženi in šele ko sedemo na masažni stol začutimo, kako gnete naše napeto telo od stresov in preobremenitve vemo, da moramo nekaj storiti zase. 
Ob prijetnih občutkih se telo sprosti krčevitosti, hkrati pa pospeši prekrvavitev in pretok življenjske energije.  S kakovostnim masažnim stolom lahko poskrbite za preventivo in za bolj zdravo hrbtenico. Napolnite se z energijo in se sprostite!

OPOMBA! 

Rabljeni masažni stol je sejemski eksponat. Je redno servisiran. Ob nakupu sejemskega eksponata vam pripada 1 leto garancije. V ceni masažnega stola ni vključena cena dostave na dom. Možen je osebni prevzem. 

Za vse dodatne informacije nas pokličite na številko 03 891 55 60!

Podobni izdelki v kategoriji

Masažni počivalnik Yago - sejemski eksponat (rabljen)

Dizajnerski masažni počivalnik v goreče rdeči barvi lahko v udobju vašega doma poskrbi za užitek, počitek in dovrši dizajnerski slog prostora kot je d...

Spletna cena: 350,00 €

Masažni stol Senator - sejemski eksponat (RABLJEN)

Masažni stol SENATOR velja med masažnimi stoli  za  preprostejšega, vendar  daje zelo kvalitetno masažo. Vgrajeno ima  učinkovito tehniko gnetenja,  t...

Spletna cena: 200,00 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica