Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih katere potekajo v podjetju Bralko d.o.o.

Novice

SUPER NOVICA ZA LJUBITELJE KAVE IN TISTE, KI ŽELIJO SHUJŠATI!
Ponedeljek, 13. februar 2017

SUPER NOVICA ZA LJUBITELJE KAVE IN TISTE, KI ŽELIJO SHUJŠATI!

Ste že slišali za enostaven nasvet, ki daje energijo in pospeši hujšanje?  V kavo dodajte tole sestavino in metabolizem bo skočil v višjo prestav...

Več

MAGIČNI TRIO KI TOPI MAŠČOBE!
Torek, 31. januar 2017

MAGIČNI TRIO KI TOPI MAŠČOBE!

MAGIČEN NAPITEK V BOJU PROTI ODVEČNIM KILOGRAMOM!  Kombinacija PETERŠILJA, VODE in LIMONE povzroči izgubo kilogramov, čiščenje telesa, posp...

Več

NAGRADNA IGRA - izberi izdelek BREZPLAČNO
Petek, 09. december 2016

NAGRADNA IGRA - izberi izdelek BREZPLAČNO

Pravila in pogoji nagradne igre  » IZBERI IZDELEK BREZPLAČNO« . Bralko d.o.o. (v nadaljevanju: organizator), Šmartno ob Paki 134, 3327 Šma...

Več

Če boste imeli to rastlino v hiši, nikoli več ne boste gostili PAJKOV, MUŠIC IN OSTALIH INSEKTOV!
Petek, 10. junij 2016

Če boste imeli to rastlino v hiši, nikoli več ne boste gostili PAJKOV, MUŠIC IN OSTALIH INSEKTOV!

Prav nihče nerad na stenah ali v kotih svojega doma, vidi pajkovo mrežo in ostale obiskovalce … Kolikokrat ste si že rekli, bolj kot čistim več ...

Več

Kje nas najdete

Bralko d.o.o.
Šmartno ob Paki 134
3327 Šmartno ob Paki
T: 03/891-55-60
M: 041/680-451
W: www.bralko.si
W: tjasa.bralcom@siol.net

NAGRADNA IGRA - izberi izdelek BREZPLAČNO
Petek, 09. december 2016

NAGRADNA IGRA - izberi izdelek BREZPLAČNO

Pravila in pogoji nagradne igre  » IZBERI IZDELEK BREZPLAČNO« .

Bralko d.o.o. (v nadaljevanju: organizator), Šmartno ob Paki 134, 3327 Šmartno ob Paki, organizira nagradno igro z naslovom » IZBERI IZDELEK BREZPLAČNO « na Facebook strani, Bralko – novo in koristno.

Pravila sodelovanja

Vsi ki, želijo sodelovati v nagradni igri »IZBERI IZDELEK BREZPLAČNO« morajo na Facebook strani  Bralko -  Novo in koristno, pod nagradno objavo v komentar zapisati ime izdelka, ki ga izberejo med PRAZNIČNO PONUDBO oziroma med PRAZNIČNIMI POPUSTI na spletni strani organizatorja, www.bralko.si, na  linku http://www.bralko.si/si/kategorija/81/praznicni-popusti/. Izmed vseh udeležencev, ki bodo v celoti in pravilno sodelovali v nagradni igri, bomo izžrebali eno osebo in ji podarili izbrani izdelek iz zaloge,  ki si ga je le-ta  izbrala kot izdelek, ki ga želi prejeti BREZPLAČNO v kategoriji PRAZNIČNI POPUSTI.

Nagradna igra poteka od 9.12.2016 do vključno 4.1.2017, na Facebook strani BRALKO - NOVO in KORISTNO.  Žrebanje bo dne 4.1.2017, potekalo v prostorih organizatorja. Izvedeno bo po načelu naključne izbire oz. žrebanja iz »boxa« v katerega bomo vse sodelujoče prenesli oziroma prepisali na lističe. Na lističih bodo vidni »Ime in Priimek« sodelujočega ter izbrani izdelek iz kategorije na spletni strani, www.bralko.si , PRAZNIČNI POPUSTI, na linku http://www.bralko.si/si/kategorija/81/praznicni-popusti/. Žrebanje bomo posneli in video objavili na Facebook strani Bralko – Novo in koristno. Dne 4.1.2017 bo nagrajenec tudi objavljen na Facebook strani Bralko – Novo in Koristno.

V nagradni igri lahko sodeluje vsaka fizična oseba stara nad 15 let s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki bo med trajanjem nagradne igre izpolnila vse zgoraj navedene zahteve organizatorja. Udeleženci nagradne igre s sodelovanjem ne sprejemajo nikakršnih zavez proti organizatorju in ne bodo imele z udeležbo nikakršnih finančnih stroškov.

Zaposleni ter študentje, ki delajo pri organizatorju nagradne igre in osebe, ki kakorkoli neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre ter njihovi ožji družinski člani (zakonec oz. oseba, s katero zaposleni živi v zunajzakonski življenjski skupnosti, ki je po predpisih o zakonski zvezi in družinskih razmerjih v pravnih posledicah izenačena z zakonsko zvezo, otroci oz. posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oz. posvojitelji zaposlenega) ne morejo sodelovati v nagradni igri.

Obvestila nagrajencem in prevzem nagrad

Nagrajenec bo o prejemu nagrade obveščen na svojem facebook profilu, organizator ga bo o zmagi in srečnem žrebu obvestil v inbox facebook profila. Organizator bo nagrado podelil takoj oziroma najkasneje v roku 1 meseca.

Nagrajenec prevzame nagrado na naslovu organizatorja, najmanj 14 dni po objavi zmagovalca. Nagrajenec mora organizatorju ob prevzemu nagrade predložiti na vpogled veljaven osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list).

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:

• se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca ali
• se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje vseh pogojev, določenih v teh pravilih ali da je sodeloval v nagradni igri v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je izžreban v nasprotju s temi pravili ali
• se tudi po obvestilu izžrebancem le-ti ne odzovejo na prevzem nagrade, glede na navodila organizatorja nagradne igre
• če bi bilo potrebno vgradnjo izvesti izven meja Slovenije.

Zasebnost in varstvo podatkov

Nagrajenci v nagradni igri organizatorju dovoljujejo objavo svojega imena in priimka. Sodelujoči v nagradni igri organizatorju dovoljujejo objavo imena, priimka in morebitne pohvale ter informacije, ki  so nastale v toku nagradne igre.

Udeleženec nagradne igre dovoljuje, da organizator, kot upravljavec zbirke osebnih podatkov, vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov udeležencev nagradne igre skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 86/2004 s spremembami) (v nadaljevanju: »Zakon«). Zbirka osebnih podatkov udeležencev nagradne igre obsega naslednje osebne podatke:

• ime in priimek

Udeleženec se izrecno strinja, da organizator obdeluje in hrani zbrane osebne podatke za namen sodelovanja v nagradni igri ter za statistične obdelave, ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskavo trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih ter za pošiljanje drugega marketinškega gradiva. Posredovani podatki se lahko obdelujejo do pisnega preklica. Posameznik ima možnost kadarkoli pisno zahtevati, da organizator v roku 15 dni trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja in sicer tako, da pošlje pisni zahtevek po elektronski pošti na naslov bralcom@siol.net. Organizator bo o prenehanju uporabe osebnih podatkov v petih dneh po prejemu zahteve pisno ali po elektronski pošti obvestil posameznika, ki je to zahteval.

Uporabnik ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.

Organizator se zavezuje, da bo varoval zaupnost posredovanih osebnih podatkov in jih brez izrecnega dovoljenja udeleženca nagradne igre ne bo hranil, obdeloval, uporabljal niti posredoval tretjim osebam. Pridobljene osebne podatke bo organizator skrbno varoval in uporabljal v skladu z Zakonom ter samo za namen, za katerega so pridobljeni.

Davki in akontacija dohodnine  

 

Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z DDV-jem) je odgovornost organizatorja, ki za nagrajence od vrednosti nagrade odvede akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi ter nagrajencu pošlje potrdilo o vrednosti nagrade za dohodninsko napoved.  

Organizator bo za ostale nagrade in nagrajence od vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Morebitna doplačila dohodnine na podlagi letne dohodninske odločbe je dolžan poravnati prejemnik nagrade sam. Preden se nagrada izroči nagrajencu, mora le-ta organizatorju posredovati natančne osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, naslov, telefonsko številko, davčno izpostavo in davčno številko. Pri nagradah do vrednosti 42 EUR se akontacija dohodnine ne odvede, vrednost nagrade pa se tudi ne všteva v davčno osnovo prejemnika. V skladu z Zakonom o davčnem postopku je nagrajenec tudi za prejem nagrade do vrednosti 42 EUR organizatorju dolžan sporočiti davčno številko. Organizator bo dobitniku nagrade po pošti poslal potrdilo, ki se bo nanašalo na vrednost nagrade in znesek plačane akontacije davka. Vsi dobitniki, ki bodo prejeli obvestilo, so dolžni to napovedati v svoji dohodninski napovedi. Organizator ni odgovoren za davke, ki se lahko pojavijo v povezavi s kakšnimi drugimi nagradami.

 Druge določbe

Nagrade niso prenosljive na tretje osebe in jih ni možno izplačati v gotovini.

Organizator in osebe, ki sodelujejo pri izvedbi nagradne igre, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izvirala iz nagrad ali bi jo sodelujoči utrpel zaradi logističnih ovir, tehničnih težav in napak pri internetnih povezavah, ki bi nastale pri ponudniku internetne storitve. Prav tako organizator ne odgovarja za nedelovanje Facebook strani organizatorja ter posledice nedelovanja, ne glede na razlog nedelovanja. Organizator tudi ni odgovoren za nepravilno delovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe in neznanja uporabnika.

Za razlago teh Pravil sodelovanja v nagradni igri so pristojni člani komisije organizatorja. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravilih, povezanih z njo, je dokončna in velja za vse sodelujoče.

Pravila pričnejo veljati s pričetkom nagradne igre.

Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil sodelovanja v nagradni igri, če to zahtevajo razlogi tehnične ali poslovne narave. O spremembah pravil sodelovanja v nagradni igri bo organizator sodelujoče v nagradni igri obvestil na Facebook strani organizatorja. Pravila nagradne igre so dostopna na spletni strani organizatorja, na www.bralko.si.

V primeru dodatnih vprašanj v zvezi z nagradno igro lahko zainteresirana oseba piše organizatorju - njegove kontaktne podatke najde na spletnem naslovu www.bralko.si

 

Šmartno ob Paki, 9.12.2016

 

Novo v trgovini

Masažni stol model XL - sejemski eksponat (rabljen)

Masažni stol model XL ponuja: 
Elegantno oblikovan
6x manuelna masaža za hrbet
16 zračnih blazin za noge in stegna
Bočna anticelulitna mas...

Spletna cena: 600,00 €

Masažni stol Senator - sejemski eksponat (RABLJEN)

Masažni stol SENATOR velja med masažnimi stoli  za  preprostejšega, vendar  daje zelo kvalitetno masažo. Vgrajeno ima  učinkovito tehniko gnetenja,  t...

Spletna cena: 200,00 €

Baterija za sesalnik Galaxy Turbo

Baterija za robotski sesalnik Galaxy Turbo.- NIMH- 14,4V-2.200mAh

...

Spletna cena: 45,00 €

Izdelki v akciji

MISS ROTANTE ČISTILNA METLA

METLA MISS ROTANTE je čistilna naprava, ki hkrati pometa in shranjuje smeti v zabojnik. Pometanje z njo je hitro, enostavno in učinkovitoPometa s sis...

Popust: -28,57%
Spletna cena: 25,00 €

Robotski sesalnik Galaxy Suzuka Aqua

Galaxy Suzuka Aqua - Pred sabo sesa, za sabo mokro briše!NOVOST  ► Vodni rezervoar - Snemljivi vodni rezervoar, preko treh kapalnih točk enakomerno ...

Popust: -0,00%
Spletna cena: 420,00 €

VITALNEK masažni pas za vrat in ramena

VITALNEK - Masažni pas za vrat in ramena!  Poskrbi za lajšanje bolečin vratu in ramen, ki so posledica prisilne drže. Prijetna  toplota in masažne ...

Popust: -20,10%
Spletna cena: 159,00 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica

NULL